Cookies
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze ​​privacyverklaring voor meer informatie.

Bestuur

Het bestuur van de Stichting bestaat uit:

Herman te Pas
voorzitter

Cultuurhistorie is een essentieel aspect van ons bestaan. Dit aspect herkenbaar en inzichtelijk te maken is voor mij een belangrijke motivatie om mij in te zetten voor het Fonds. Voorheen heb ik gewerkt als HR manager, organisatieadviseur en docent.

Elly Heus
secretaris

Zwollenaar en trots op Zwolle mede vanwege de rijke cultuurhistorie. Ik draag graag bij aan verbreding van kennis over de cultuurhistorie van Zwolle vanuit de visie dat kennis over cultuurhistorie de samenhang in de gemeente Zwolle vergroot.

Benjamin Koolstra
penningmeester

Ik houd van geschiedenis. Niet alleen van het verleden in dikke boeken, ook van cultuurhistorische waarden die vandaag de dag de actualiteit bepalen.
Over een stad als Zwolle is zoveel te vertellen. Dag mag niet vergeten worden. Graag draag ik bij aan het historisch besef, aan de vertelling van verhalen in welke vorm dan ook.

Annèt Bootsma - van Hulten
bestuurslid

Als historicus en eindredacteur van het Zwols Historisch Tijdschrift heb ik mij ruim twintig jaar ingezet om geschiedenis toegankelijk te maken voor een ieder die daarin geïnteresseerd is. Via het Fonds Cultuurhistorie Zwolle hoop ik dat ook te kunnen verwezenlijken.

Jolanda Versluis
bestuurslid

Ik heb een grote liefde voor verhalen en vind het belangrijk dat de verhalen uit het verleden worden meegenomen in het heden. Dit is een belangrijk aspect in mijn werk als adviseur cultuureducatie bij Stadkamer voor het basisonderwijs. Ook als bestuurslid van het fonds kan ik hier mooi aan bijdragen.

Bestuursfuncties worden niet bezoldigd

Vragen? Of opmerkingen?

Stel uw vraag door een e-mail te sturen naar info@cultuurhistoriezwolle.nl